Krahas zgjedhjes sonë të gjerë të lëngjeve, febi ka gjithashtu një gamë të madhe të pjesëve të makinave, automjeteve të lehta komerciale dhe kamionëve – mbi 47,000 produkte janë në dispozicion. Për më tepër, febi ofron paketa të shumta mirëmbajtjeje si një zgjidhje e zgjuar me të gjithë filtrat e nevojshëm për mirëmbajtjen specifike të automjeteve në cilësinë OEM për të shkurtuar kërkimin e filtrave individualë dhe kështu të minimizojnë kohën e llogaritur të automjetit.