Krahas përzgjedhjes sonë të gjerë të lëngjeve, febi ka gjithashtu një gamë të madhe të pjesëve të makinave, LCV dhe kamionëve – mbi 47,000 produkte janë në dispozicion. Këto përfshijnë një numër kompletesh riparimi shërbimi që përmbajnë të gjitha pjesët e nevojshme për një riparim të shpejtë dhe efikas – duke ju kursyer kohë dhe para.