Makinë2023-06-27T13:51:18+02:00

Fill it Up!

me lëngje febi

▷   Shiko videon
▷   Shiko videon

Fill it Up!

me lëngje febi

Qoftë nëse jeni duke marrë makinën për një rrotullim, duke shkuar me pushime, ose thjesht duke dorëzuar pako për punë, çdo automjet ka nevojë për lëngje dhe kimikate të cilësisë së lartë për të siguruar besueshmëri dhe performancë. Nga një SUV i fuqishëm deri nje klasik amerikan dhe çdo gjë në mes, febi ka atë që ju jeni duke kërkuar – nga fillimi deri në fund.

Një gamë e gjerë, cilësore e produkteve të specifikimit OE është plotësuar me një katalog të lehtë për t’u përdorur në internet, fluidfinder, dhe dorëzimin e shpejtë të punëtorive ose grosistët.

Rezultati përfundimtar? Lumturia e gjithanshme. febi ka çdo gjë që ju nevojitet, sa herë që ju nevojitet – duke siguruar zgjidhjen e duhur për ju.

Beso në lëngjet febi & kimikatet!

Përfitimet tuaja

Gama konkurruese2023-04-20T10:50:35+02:00

Makinat evropiane dhe aziatike, automjetet e lehta komerciale dhe kamionët kujdesen të gjitha me gamën e plotë të lëngjeve dhe kimikateve me cilësi të lartë të febi. Për më tepër, falë qasjes sonë Fast to Market, produktet e reja po hulumtohen vazhdimisht dhe i shtohen ofertës së gjerë – duke ofruar produktin e duhur, në vendin e duhur, në kohën e duhur!

Përzierje e fortë2023-04-20T10:50:16+02:00

Nga lëngu i frenave dhe antifrizi, tek motori, transmisioni dhe vaji hidraulik, gama e larmishme e lëngjeve dhe kimikateve të Febi përfshin gjithçka që nevojitet për të mbajtur një automjet të shëndetshëm. Produkte të specializuara si AdBlue®, ATF Service Kits dhe yndyrat janë gjithashtu të disponueshme. Të gjithë artikujt mund të gjenden përmes katalogut tonë në internet ‘fluidfinder’ – duke e bërë kërkimin e kimikateve dhe lëngjeve më të lehtë se kurrë.

Prodhuar sipas Rregullores2023-04-20T09:30:16+02:00

Specifikimet e prodhuesit të automjeteve dhe rregulloret e industrisë respektohen gjithmonë gjatë prodhimit të lëngjeve të febi-t, i cili zhvillohet në Gjermani dhe vende të tjera evropiane. Për më tepër, të gjitha lëngjet febi janë të përshtatura për kërkesat specifike të secilit prodhues të automjeteve – ato nuk janë universale.

Paketim praktik, miqësor me mjedisin2023-04-20T09:30:46+02:00

Të gjithë lëngjet febi janë të paketuara në shishe polietileni të riciklueshme, të rezistueshme ndaj rrjedhjeve, me etiketa të cilësisë së lartë me identifikim të qartë të produktit dhe kodim ngjyrash, ndërsa dorezat me dorezë të zhytur dhe një shirit shikimi në nivel mbushjeje shtojnë prakticitetin për përdoruesit.

Cilësia më e lartë2023-04-20T09:31:12+02:00

Me procesin e rreptë të inspektimit të febi-t dhe kontrollet e cilësisë, ne mund të sigurojmë që të gjitha produktet fluide plotësojnë standardet e cilësisë së lartë të grupit bilstein – duke i bërë ato një alternativë të cilësisë së lartë ndaj origjinalit.

Dyqan me një ndalesë2023-05-16T08:40:24+02:00

Krahas përzgjedhjes sonë të gjerë të lëngjeve, febi ka gjithashtu një gamë të madhe të pjesëve të makinave, LCV dhe kamionëve – mbi 47,000 produkte janë në dispozicion. Këto përfshijnë një numër kompletesh riparimi shërbimi që përmbajnë të gjitha pjesët e nevojshme për një riparim të shpejtë dhe efikas – duke ju kursyer kohë dhe para.

Çdo komponent i automjetit duhet të ketë lubrifikuesin e duhur për të siguruar performancë të besueshme.

gama e përgjithshme e lëngjeve dhe kimikateve febi siguron të gjitha këto dhe shumë më tepër – duke mbuluar makinat evropiane dhe aziatike, automjetet e lehta komerciale dhe kamionët.
Ne nuk jemi vetëm një furnizues i pjesëve; ne e kuptojmë rëndësinë e pasjes së zgjidhjeve të duhura me cilësi të lartë për t’i mbajtur automjetet të shëndetshme dhe të besueshme.

Po vazhdojmë me teknologjinë gjithnjë e më të përparuar në botën e sotme, me shumë nga produktet tona të lëngshme të përshtatshme për automjete hibride dhe elektrike.

 
Vaji i motorit është gjaku i motorit. febi kanë një gamë të gjerë vajrash duke filluar nga multi-grade tradicionale deri te lëngjet më ekzotike të cilat mund t'i kalojnë lubrifikantët e rekomanduar nga prodhuesi i motorëve.

Të gjitha vajra тe motorit febikanë vlerësimin e viskozitetit të vajit, organizimin e pavarur dhe specifikimet e prodhuesit të automjeteve - plus aplikimet e rekomanduara të shkruara në etiketë për të identifikuar përshtatshmërinë e çdo vaji.

Mbrojtje dhe lubrifikuese

Vaj motori

 
Vaji i transmetimit nuk është vetëm një lubrifikant - ai është një përbërës jetik i cili optimizon cilësinë dhe 'ndjenjën' e ndërrimit të marsheve, duke siguruar një sjellje të shkëlqyer fërkimi falë stabilitetit të saj termik. Ajo gjithashtu jep rezistencë ideale të plakjes - duke siguruar mbrojtje të madhe të veshjes në të gjitha kushtet operative dhe duke garantuar mbrojtjen më të mirë të mundshme të korrozionit.

febika vajin e duhur për makinën tuaj të transmetimit automatik ose manual. Mbrojtja e zgjeruar u ofrohet të gjitha pjesëve lëvizëse, duke mundësuar jetëgjatësi më të gjatë transmetimi.

Lëvizje e qetë në të gjitha kushtet e drejtimit

Transmetimi vaj

 
Lëngu i frenave është një komponent i rëndësishëm i sigurisë-kritike brenda sistemit të frenimit të një automjet.

Për të siguruar një sistem frenimi efektiv dhe plotësisht funksionues duke garantuar sigurinë e ngasjes në trafikun rrugor, lëngjet e frenave febi janë zhvilluar në përputhje me standardet dhe kërkesat detyruese të cilësisë së prodhuesve të automjeteve dhe të sistemit të frenave për të përmbushur të gjitha kërkesat për sistemet aktuale të frenave, duke përfshirë sistemet e frenave të kontrolluara elektronikisht të cilat duhet të kryejnë në mënyrë të besueshme dhe brenda fraksioneve të sekondës.

Siguri në formë të lëngshme

Lëngu i frenave

 
Sistemet e ftohjes kërkojnë zëvendësim të rregullt të ftohësit në intervale të caktuara siç është rekomanduar nga prodhuesi i automjeteve. febi ofron një gamë të gjerë të ftohësve të koncentruar dhe të para-përzier të rekomanduar për çdo aplikim të automjetit.

ftohësit febi janë shumë më tepër se vetëm një antifreez që mbron sistemin ftohës të motorëve në dimër. Një ftohës është i nevojshëm për të ofruar një mbrojtje të trefishtë nga korrozioni, mbinxehja dhe ngrica, e cila siguron që sistemi i ftohjes të punojë në mënyrë të përsosur gjatë gjithë vitit në të gjitha kushtet e ngarkesës - duke ofruar mbrojtje për të gjitha zonat, dhe për materialet e përdorura në sistemin e ftohjes.

Duke e mbajtur të freskët në të gjitha kushtet

Ftohës

 
Lexo më shumë

Mbrojtje dhe lubrifikuese

Vaj motori

 
Lexo më shumë

Lëvizje e qetë në të gjitha kushtet e drejtimit

Transmetimi vaj

 
Lexo më shumë

Mbrojtje dhe lubrifikuese

Vaj motori

 
Lexo më shumë

Duke e mbajtur të freskët në të gjitha kushtet

Ftohës

Lëngje dhe kimikate të tjera

Më shumë për të ofruar

Krahas gamës së gjerë të vajit të motorit, vajit të transmetimit, ftohësit dhe lëngut të frenave, febi ka gjithashtu një përzgjedhje të ndryshme të produkteve të tjera fluide në dispozicion – duke përfshirë, por jo të kufizuar në:

  • AdBlue®
  • Pastë qeramike
  • Lyrë
  • Lëngu hidraulik
  • Ngjitës
  • Mbyllja e fillit për vida

A e dinit?

gamën e gjerë febi përmban një përzgjedhje të gjerë të lëngjeve & kimikateve të përputhshme me automjetet hibride dhe elektrike

MultiPLUS Absorber

febi’s MultiPLUS Absorber ofron një zgjidhje inovative për të gjitha bizneset që punojnë me lëngje; zgjidhja jonë absorbuese i jep fund dyshemeve të lyera të punishtes dhe përdorimit të pakënaqshëm të agjentëve tipikë të lidhjes së naftës, dhe është në gjendje të tresë të gjitha llojet e derdhjeve të lëngjeve: vaj, karburant, lubrifikantë, emulsion, lëng frenash, ftohës, antifreez, kimikate, bojë dhe shumë më tepër.

Mbartës i njollave të vajit MultiPLUS ECO

Produkti i ri febit, MultiPLUS ECO Oil Stain Remover ofron kombinimin perfekt për të absorbuar, hequr dhe pastruar një dysheme pune të ndotur në garazhin, servisin, shtëpinë ose kudo tjetër që mund t’ju duhet. Meqë është PH-neutral dhe nuk sulmon sipërfaqen në të cilat është aplikuar, mund të përdoret për disa lloje njollash në të gjitha sipërfaqet.

Kërkimi bëhet gjetje

Një sistem kërkimi për gamën e plotë të markave febi dhe të tjerat bilstein group brende.

partsfinder ofron qasje të drejtpërdrejtë në mbi 62,000 pjesë zëvendësuese nga grupi Bilstein. Ju mund të gjeni përbërësin që po kërkoni me vetëm disa fjalë kyçe.

I ri!

Gjej lëngjet që po kërkon vetëm me disa klikime nëpërmjet veçorisë së re të fluidfinderit!

bilstein group
në rrugën drejt qëndrueshmërisë

Ndihma për mjedisin për gjeneratat e ardhshme

Si një kompani novatore me një traditë të gjatë, ne jemi të vendosur për të siguruar mirëqenien e brezave të ardhshëm. Qëndrueshmëria është e një rëndësie të veçantë për ne.

Ne mbështetemi te partnerët me aftësi të prodhimit neutral ndaj CO2, në mënyrë që të gjithë vajrat febi të jenë të pajtueshëm me mjedisin dhe të reduktojnë emetimet.

Ky është një hap i madh drejt një të ardhmeje më të gjelbër për ne si një kompani dhe brezat që do të vijnë.

Rrokullisni nëpër udhëzuesin tonë të xhepit

Lexoni udhëzuesin tonë të ri të xhepit për të kontrolluar gamën e plotë të lëngjeve dhe kimikateve.

Shkarkoni

Këtu mund të gjeni të gjitha informacionet e rëndësishme në lidhje me vargun tonë të lëngjeve me një shikim. Shijoni të lexoni!

Go to Top