Kamion2023-05-22T09:10:14+02:00

Fill it Up!

me lëngje febi

▷   Shiko videon
▷   Shiko videon

Fill it Up!

me lëngje febi

Pavarësisht nëse jeni duke punuar në terren, duke transportuar peshë të rëndë ose thjesht duke dorëzuar paketa për punë, çdo kamion, autobus dhe automjet jashtë autostradës ka nevojë për lëngje dhe kimika me cilësi të lartë për të siguruar besueshmëri dhe performancë Nga kamionët dhe autobusët e fuqishëm te traktorët dhe gjithçka ndërmjet tyre, febi ka atë që ju kërkoni – nga fillimi në fund.

Një gamë cilësore në rritje e vazhdueshme e produkteve të specifikimeve OE plotësohet nga një katalog në internet i lehtë për t’u përdorur dhe dërgim i shpejtë në kompaninë, punishten ose shitësin tuaj me shumicë.

Rezultati përfundimtar? Makina dhe automjete të mirëmbajtura dhe që punojnë me besueshmëri në të gjithë vendin. Në ose jashtë autostradës, febi ka gjithçka që ju nevojitet, sa herë që ju nevojitet – duke ofruar zgjidhjen e duhur për ju, automjetin tuaj dhe flotën tuaj.

Besoni tek lëngjet dhe kimikatet febi!

Përfitimet tuaja

Gama konkurruese2023-04-21T11:09:54+02:00

Gama gjithëpërfshirëse e lëngjeve dhe kimikateve me cilësi të lartë mbulon automjete tregtare si kamionë dhe automjete bujqësore. Produktet e reja vazhdimisht po shtohen në gamën e gjerë.

Një përzierje e fortë2023-04-21T11:10:24+02:00

Nga lëngu antifriz dhe hidraulik, deri tek vaji i transmetimit dhe motori, gama e lëngjeve dhe kimikateve të febi përfshin gjithçka që nevojitet për të mbajtur një automjet të shëndetshëm. Për të zgjatur gamën edhe më tej, ofrohen edhe produkte të specializuara si AdBlue®, vajra dhe yndyrnat e ndryshme hidraulike.

Prodhuar sipas rregullores2023-04-21T11:11:08+02:00

Prodhimi i lëngjeve febi, i cili zhvillohet në Gjermani dhe vende të tjera evropiane, është gjithmonë në përputhje me specifikimet e prodhuesit të automjeteve dhe rregulloret e industrisë. Për më tepër, të gjitha lëngjet e febi janë përshtatur për kërkesat specifike të secilit prodhues individual të automjeteve.

Paketim praktik, eko-miqësor2023-04-21T09:53:47+02:00

Të gjitha lëngjet e febi janë të paketuara në shishe plastike të riciklueshme, të pasqyruara me rrjedhje, që përmbajnë etiketa me cilësi të lartë me identifikim të qartë të produktit dhe kodim ngjyrash, ndërsa dorezat e rrokjes së prerë dhe një shirit vizion i nivelit të mbushjes shtojnë prakticitetin për përdoruesit.

Cilësia më e lartë2023-04-21T09:55:30+02:00

Ne mund të sigurohemi që të gjitha produktet e lëngjeve të plotësojnë standardet e cilësisë së lartë të bilstein group – duke i bërë ato një alternative me cilësi të lartë për origjinalin.

Dyqan me një ndalesë2023-05-16T08:40:12+02:00

Krahas zgjedhjes sonë të gjerë të lëngjeve, febi ka gjithashtu një gamë të madhe të pjesëve të makinave, automjeteve të lehta komerciale dhe kamionëve – mbi 47,000 produkte janë në dispozicion. Për më tepër, febi ofron paketa të shumta mirëmbajtjeje si një zgjidhje e zgjuar me të gjithë filtrat e nevojshëm për mirëmbajtjen specifike të automjeteve në cilësinë OEM për të shkurtuar kërkimin e filtrave individualë dhe kështu të minimizojnë kohën e llogaritur të automjetit.

Çdo komponent i automjetit duhet të ketë lubrifikuesin e duhur për të siguruar performancë të besueshme.

gama e përgjithshme e lëngjeve dhe kimikateve febi siguron të gjitha këto dhe shumë më tepër – duke mbuluar makinat evropiane dhe aziatike, automjetet e lehta komerciale dhe kamionët. Ne nuk jemi vetëm një furnizues i pjesëve; ne e kuptojmë rëndësinë e pasjes së zgjidhjeve të duhura me cilësi të lartë për t’i mbajtur automjetet të shëndetshme dhe të besueshme.

 
Çdo motor është i ndryshëm dhe të gjithë kërkojnë veti të veçanta të vajit për të garantuar lubrifikimin optimal. Kjo përfshin vetitë e veçanta të rrjedhës së vajit (viskoziteti), një sjellje të caktuar të temperaturës ose pajtueshmërinë me materiale të veçanta izoluese dhe funksionimin me lëndë djegëse alternative. Teknologjia më e fundit me vajra bazë të cilësisë së lartë dhe paketa moderne aditivësh sigurojnë që vajrat e motorit febi të tejkalojnë të gjitha kërkesat e prodhuesve të zakonshëm të automjeteve komerciale.

Veshin mbrojtje dhe më gjerë

Vaj motori

 
Ftohesi jo vetëm që mbron nga ngrirja - ai gjithashtu mbron të gjithë sistemin e ftohjes së motorit. Më së shumti mban radiatorin, pompën e ujit dhe kanalet e ftohjes nga korrozioni. Pa përzierjen e duhur të ftohësit, jeta e shërbimit të një pompe uji do të jetë shumë e shkurtër sepse ftohësi lubrifikon gjithashtu unazën e ndjeshme të rrëshqitjes së boshtit të pompës së ujit - pa këtë lubrifikimi, mund të ndodhin dëmtime serioze.

Duke e mbajtur të freskët në të gjitha kushtet

Ftohës

 
Në transmisionet dhe lëvizjet në bosht, qoftë në ose jashtë autostradës, lubrifikuesi luan një rol kyç dhe ka detyra të shumta - nga mbrojtja klasike ndaj konsumit me veti të shkëlqyera presioni, te viskoziteti i duhur dhe përputhshmëria e materialit të materialeve sinkronizuese të përdorura.

Për të minimizuar degradimin dhe për të mbajtur të mbrojtur ingranazhet kritike, vajrat e ingranazheve febi janë formuluar me kujdes me vajra bazë të cilësisë së lartë për rezistencë të jashtëzakonshme në prerje, oksidim dhe stabilitet termik.

Zhvendosja e qetë në të gjitha kushtet e drejtimit

Vaj transmisioni

 
Kjo zgjidhje AdBlue® / Ure me pastërti të lartë u zhvillua si një shtesë karburanti në mënyrë që të përputhet me kufijtë e emetimit për automjetet komerciale duke filluar me standardin Euro IV. Të gjithë kamionët me naftë me teknologji SCR që bëjnë pjesë në këtë kategori kërkojnë AdBlue® / Ure. Teknologjia SCR (reduktimi katalitik selektiv) bazohet në këtë ure.Oksidet e azotit që dëmtojnë mjedisin (NOx) konvertohen pothuajse plotësisht në avull uji dhe azot atmosferik.

Mbrojtja e mjedisit

AdBlue®

 
Lëngu hidraulik përdoret për të transferuar energji në automjet. Një shembull i mirë është drejtimi i energjisë: Këtu, vaji përdoret për të krijuar një presion i cili thjeshton në mënyrë drastike drejtimin. Kërkesa të larta vendosen në lëngje hidraulike për të siguruar që fuqia hidraulike të transmetohet sa më shumë që të jetë e mundur. Vetëm vaji i duhur mund të garantojë funksionimin e sigurt të sistemeve hidraulike në automjet. Lëngjet hidraulike me cilësi të lartë nga febi, pra, përputhen saktësisht me kërkesat e veçanta të prodhuesve të automjeteve.

Fuqi e pastër e lëngut

Lëngu hidraulik

 
Lexo më shumë

Mbrojtja e mjedisit

AdBlue®

 
Lexo më shumë

Mbrojtja e mjedisit

AdBlue®

 
Lexo më shumë

Mbrojtja e mjedisit

AdBlue®

 
Lexo më shumë

Mbrojtja e mjedisit

AdBlue®

 
Lexo më shumë

Mbrojtja e mjedisit

AdBlue®

Lëngje dhe kimikate të tjera

Kur bëhet fjalë për lëngjet teknike, febi ofron shumë më tepër sesa thjesht vajra. Lyrë për kushinetat me rul, Lyrë e rënda për sistemet e lubrifikimit qendror, pasta për montimin e pistonave të frenave, pasta qeramike dhe madje edhe lëngu i bllokimit të bullonat janë të gjitha të disponueshme për mirëmbajtjen dhe servisin e duhur të automjeteve tuaja.

Më shumë për të ofruar

  • Pastë qeramike
  • Lyrë
  • Ngjitës
  • Mbyllja e fillit për vida

MultiPLUS Absorber

Nëse diçka nuk shkon mirë, si p.sh. derdhja e vajit, MultiPLUS Absorber për vajra dhe lëngje dhe kimikate të tjera është zgjidhja perfekte. Ai është në gjendje të thithë çdo lloj vaji – dhe substanca të ngjashme me vajin – si dhe lëndë djegëse, lubrifikantë, emulsione, lëngje frenash, ftohës, antifriz, kimikate të shumta, veshje, bojëra dhe më shumë – në tokë dhe/ose në ujë.

Mbartës i njollave të vajit MultiPLUS ECO

Produkti i ri febit, MultiPLUS ECO Oil Stain Remover ofron kombinimin perfekt për të absorbuar, hequr dhe pastruar një dysheme pune të ndotur në garazhin, servisin, shtëpinë ose kudo tjetër që mund t’ju duhet. Meqë është PH-neutral dhe nuk sulmon sipërfaqen në të cilat është aplikuar, mund të përdoret për disa lloje njollash në të gjitha sipërfaqet.

Kërkimi bëhet gjetje

Një sistem kërkimi për gamën e plotë të markave febi dhe të tjerat brende Bilstein grupit

partsfinder ofron qasje të drejtpërdrejtë në mbi 62,000 pjesë zëvendësuese nga grupi Bilstein. Ju mund të gjeni përbërësin që po kërkoni me vetëm disa fjalë kyçe.

bilstein group
në rrugën drejt qëndrueshmërisë

Ndihma për mjedisin për gjeneratat e ardhshme

Si një kompani novatore me një traditë të gjatë, ne jemi të vendosur për të siguruar mirëqenien e brezave të ardhshëm. Qëndrueshmëria ka një rëndësi të veçantë për ne.

Ne mbështetemi te partnerët me aftësi të prodhimit neutral ndaj CO2, në mënyrë që të gjithë vajrat febi të jenë të pajtueshëm me mjedisin dhe të reduktojnë emetimet. Ky është një hap i madh drejt një të ardhmeje më të gjelbër për ne si një kompani dhe brezat që do të vijnë.

Rrokullisni nëpër udhëzuesin tonë të xhepit

Lexoni udhëzuesin tonë të ri të xhepit për të kontrolluar gamën e plotë të lëngjeve dhe kimikateve.

Shkarkoni

Këtu mund të gjeni të gjitha informacionet e rëndësishme në lidhje me vargun tonë të lëngjeve me një shikim. Shijoni të lexoni!

Go to Top