Nga lëngu antifriz dhe hidraulik, deri tek vaji i transmetimit dhe motori, gama e lëngjeve dhe kimikateve të febi përfshin gjithçka që nevojitet për të mbajtur një automjet të shëndetshëm. Për të zgjatur gamën edhe më tej, ofrohen edhe produkte të specializuara si AdBlue®, vajra dhe yndyrnat e ndryshme hidraulike.