Nga lëngu i frenave dhe antifrizi, tek motori, transmisioni dhe vaji hidraulik, gama e larmishme e lëngjeve dhe kimikateve të Febi përfshin gjithçka që nevojitet për të mbajtur një automjet të shëndetshëm. Produkte të specializuara si AdBlue®, ATF Service Kits dhe yndyrat janë gjithashtu të disponueshme. Të gjithë artikujt mund të gjenden përmes katalogut tonë në internet ‘fluidfinder’ – duke e bërë kërkimin e kimikateve dhe lëngjeve më të lehtë se kurrë.