Të gjithë lëngjet febi janë të paketuara në shishe polietileni të riciklueshme, të rezistueshme ndaj rrjedhjeve, me etiketa të cilësisë së lartë me identifikim të qartë të produktit dhe kodim ngjyrash, ndërsa dorezat me dorezë të zhytur dhe një shirit shikimi në nivel mbushjeje shtojnë prakticitetin për përdoruesit.