Од сопирачката течност и антифризот, до моторот, преносот и хидрауличното масло, различниот опсег на течности и хемикалии на febi вклучува се што е потребно за да се задржи возилото здраво. Исто така се достапни и специјалистички производи како AdBlue®, ATF Сервисни комплети и греси. Сите статии може да се најдат преку нашиот онлајн каталог на “fluidfinder” – што ја олеснува потрагата по хемикалии и течности од било кога.