Fill it Up!

со febi флуиди

Висококвалитетните течности се од суштинско значење за непреченото функционирање на возилото. Сопствениците на работилници, продавачите на големо и возачите на автомобили имаат корист од тоа да имаат силни, сигурни масла и хемикалии на располагање. Покривајќи европски и азиски автомобили, лесни комерцијални возила и камиони, febi има се што ви треба, секогаш кога ви е потребно - обезбедувајќи вистинско решение за ВАС.

Доверба во febi течностите и хемикалиите!

Fill it Up!

со febi флуиди

Висококвалитетните течности се од суштинско значење за непреченото функционирање на возилото. Сопствениците на работилници, продавачите на големо и возачите на автомобили имаат корист од тоа да имаат силни, сигурни масла и хемикалии на располагање. Покривајќи европски и азиски автомобили, лесни комерцијални возила и камиони, febi има се што ви треба, секогаш кога ви е потребно - обезбедувајќи вистинско решение за ВАС.

Доверба во febi течностите и хемикалиите!

автомобил

Кликнете подолу за да ја запознаете понудата на течности на febi наменети за автомобилите и лесните комерцијални возила…

Камион

Кликнете подолу за да дознаете за силниот опсег на течности на febi за камиони, автобуси и теренски возила

bilstein group
на патот кон одржливост

Како иновативна компанија со долга традиција, ние сме решени да обезбедиме благосостојба на следните генерации. Одржливоста е од особено значење за нас.

џебен водич за течности

Прелистај го нашиот нов џебен водич за да го провериме целосниот febi опсег на течности и хемикалии.