Сите febi течности се пакуваат во рециклирачки, полиетални шишиња кои имаат висококвалитетни етикети со јасна идентификација на производот и кодирање на бојата, додека рачките за вдлабнати стисоци и визијата на ниво на полнење додаваат на практичноста за корисниците.