Покрај нашиот широк избор на течности, febi исто така има огромен спектар на делови од автомобили, лесните комерцијални возила и камиони – на располагање се над 47.000 производи. Тука спаѓаат голем број на сервисни комплети за поправка кои ги содржат сите делови потребни за брза и ефикасна поправка – заштедувајќи ви време и пари.